home-designline-onder-laserzone.svg

Altum Diode

DE ALTUM DIODE Snelle, pijnloze behandelingen de combinatie van de twee handstukken met de alom geprezen technologieën van Altum Diode maakt een zeer snelle en pijnloze laserontharing mogelijk voor alle huidtypes.

Met de Altum Diode wordt ieder haartje doeltreffend aangepakt. Met de lange pulsduur focust de laser alleen op de melanine in de kiemcellen van het haarzakje. Daarnaast beschikt de Diode over een sterk vacuüm. Hiermee wordt de huid in het handstuk getrokken. De gefocuste energie richt zich zo alleen in het haarzakje. Tijdens de behandeling wordt de door de tip door de ALTICE gekoeld, waardoor de behandeling vrijwel als pijnloos wordt ervaren.

De Altum Diode heeft momenteel het meest krachtigste haarverwijderingssysteem tot maximaal 1800 Watt. Alle golflengtes 755nm, 808nm, 1064nm zit in onze systeem verwerkt Yethemderwe waardoor het mogelijk is alle huidtypes en alle haartypen (+melanine) te behandelen.

Hogere wattage van de handgrepen resulteert in een snellere behandeltijd

Exclusieve leverancier

Als exclusieve leverancier van de Altum series, bieden wij een totaalconcept waarbij huidverstrakking voorop staat door middel van revolutionaire apparatuur.

Bekijk het rendementplan
Scroll naar boven